Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /membri/cyberstorm/phpBB3/common.php on line 106
Neptune354 • View topic - Problem with new firmware




Neptune354


SORRY GUYS; DUE TO A BIG AMOUNT OF SPAM I HAVE BLOCKED ALL THE FORUM ACTIVITY :-/
It is currently 14 Dec 2017, 20:48

All times are UTC + 1 hour [ DST ]





Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem with new firmware
PostPosted: 02 Feb 2008, 17:09 
Offline
 Profile

Joined: 02 Feb 2008, 16:48
Posts: 1
Hi, I've got a problem. I've installed latest firmware neptune on my wag 354g v1.(neptune354g v0.2)

Router works maximally 20 hours, then indicator fades, internet and router hang out, so I can;t open setup and change configuration.


Top
 

 Post subject: Re: Problem with new firmware
PostPosted: 02 Feb 2008, 20:45 
Offline
Site Admin
 Profile

Joined: 04 Jun 2007, 17:55
Posts: 67
i've already answered to you in comments...


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits