Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /membri/cyberstorm/phpBB3/common.php on line 106
Neptune354 :: View topic - Traceroute not working on v0.2 firmware
Neptune354
http://cyberstorm.altervista.org/phpBB3/

Traceroute not working on v0.2 firmware
http://cyberstorm.altervista.org/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=61
Page 1 of 1

Author:  RogerH [ 04 Sep 2008, 12:03 ]
Post subject:  Traceroute not working on v0.2 firmware

Hi
Traceroute is not working from my laptop with Neptune354 v0.2 firmware installed.
However it works fine with Neptune 354 v0.1 firmware.
I wanted to know if this is a known problem and if there is a fix in SVN or with a new firmware release.

Traceroutes returns timeouts for all the intermediate hops with Neptune354 v0.2.
Traceroute works fine if I use another ADSL router so it looks like a Neptune issue.

If I TELNET onto my WAG354 I get

BusyBox v1.2.1 (2007.12.25-13:23+0000) Built-in shell (ash)
v0.2, codename whateveruwant

admin@neptune:~# traceroute imap.plus.net
traceroute to imap.plus.net (212.159.8.86), 30 hops max, 38 byte packets
1 * * *
2 * * *
3 * * *
4 * * *
5 * * *
6 * * *

From a Windows XP box on my LAN I get timeout errors
>tracert imap.plus.net
Tracing route to imap.plus.net [212.159.8.86]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.2.250
2 * * * Request timed out.
3 * * * Request timed out.



With Neptune354 v0.1, then traceroute (tracert) from my Windows XP laptop works fine.


Any ideas?
Has something got broken in the NAT/Firewall rules?

Thanks
Roger Hardiman
(Linux, BSD and Open Source Developer)

p.s. Thanks for producing Neptune354. I installed it for the static IP assignment via DHCP and that works perfectly.

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/